Сакаш да започнеш кариера во Data Science?

Стани дел од нашата Академија за Data Science каде преку интезивна 11 месечна програма ќе се стекнеш со практични вештини што ќе ти овозможат успешна и високо платена кариера. Септемвриската група е веќе пополнета, но уписите за следната се во тек. Разгледај ја програмата тука.

- 11 месеци,
- Менторство 1 на 1,
- Совладување на најважните концепти и алатки,
- Работа на реални проблеми и бази на податоци,
- Помош при вработување

Brainster е иновативна платформа за едукација каде ќе научиш практични вештини за трансформација на кариерата. Нашата специјалност е организирање на курсеви, академии, кариерна трансформација и поврзување на талентите со иновативните компании.

Во изминатите 3 години реализиравме 400+ курсеви преку кои 4000 учесници се стекнаа со нови вештини и стигнаа чекор поблиску до кариерата која ја посакуваат.

Brainster ти овозможува активно да учествуваш во градењето на локалната 2.0 заедница, да се вмрежиш со луѓе со слични интереси, да креираш, да го споделуваш твоето знаење и да учиш од другите. Нашата мисија е да им помогнеме на 1 милион индивидуалци да стигнат до кариера која отсекогаш ја посакувале.